Thuis

Shenzhen Way Far Technical Co., Ltd

Van goede kwaliteit RGBW-HOOFDcontrolemechanisme voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Way Far Technical Co., Ltd

1
Shenzhen Way Far Technical Co., Ltd
Factory

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : vyeofar
Aantal werknemers : >100
Jaarlijkse omzet : 1,000,000-10,000,000
Opgericht Jaar : 2017
Export pct : 90% - 100%

Wordt ver Co. van de Shenzhenmanier, Ltd opgericht in 2017 en in Shenzhen, China gevestigd. Wij zijn gespecialiseerd in onderzoek en ontwikkeling van het systeem van de Verlichtingscontrole. Wij dringen aan om de hoogste kwaliteitsdelen en de strikte kwaliteitscontroletechnieken te gebruiken om de betrouwbaarheid te verzekeren en met lange levensuur van onze producten; Wij vergen trots in het ontwerpen van elk product met het doel om de beste prestaties mogelijke verlichtings controlerende in zijn prijsklasse te verstrekken.

Ons bedrijf biedt verscheidenheid van producten aan die meetyour veelsoortige eisen kan. Wij hangen de beheersprincipes aan van „qualityfirst, doet de klant eerst en op krediet-gebaseerd“ sinds theestablishment van het bedrijf en altijd ons beste potentieel tevredenstellen needsof onze klanten. Ons bedrijf is oprecht bereid over de hele wereld samenwerken withenterprises van om een win-win situationsince te realiseren de tendens van economische globalisering zich met anirresistible kracht heeft ontwikkeld.

De Shenzhenmanier wijdde in opbrengst een verscheidenheid van ver LEIDENE controlerende opties, met inbegrip van rf-systeem, AC Triac reeks, DMX512-systeem, de schemerigere, Verduisterende bestuurders van 0/1-10V, SPI-systeem, machtsrepeater, WiFi-Controlemechanisme en Signaalconvertor enz. Onze producten zijn compatibel met systemen van Lutron, Philips, Osram, Dynalite, Schneider, ABB, Leviton, JUNG, Berker, enz. Met klant over de hele wereld, onderzoeken wij actief nieuwe ideeën in architecturale, woon, commerciële, industriële verlichtings controlerende gevolgen.

De Shenzhenmanier wijdt zich ver aan het ontwikkelen van producten met overzichtstechnologieën. Met ijverig R&D-team, hebben wij nieuwe producten die uit bijna elke maand komen. Ons R&D-team heeft overvloedige ervaring in industrieel ontwerp, elektronische bestuurder, de analyse van de hittesimulatie, licht controlesysteem. Wij doen bezeten vele octrooien en ontwerpen die ons een unieke aanwezigheid op het gebied van de verlichtingscontrole geven. Al onze producten worden ontworpen volgen volledig de elektrische veiligheidnormen van UL en de EU-.

De Shenzhenmanier kan ver werkende temperatuur, machtsvoltage en stroom van LEIDENE lichtbron nauwkeurig aanpassen en 100, oplossing de met lange levensuur van de 000 urenverlichting van leiden grotendeels waarborgen. Het is bruikbaar in allerlei verlichtingstoepassingen, zoals het bureau, de kleinhandel, de industrie en in openlucht en de producten die aan de behoefte van diverse klanten voldoen.

Contactgegevens
Shenzhen Way Far Technical Co., Ltd

Tel.: 86-755-27572688

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)