Thuis

Shenzhen Way Far Technical Co., Ltd Fabrieksreis

Van goede kwaliteit RGBW-HOOFDcontrolemechanisme voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Shenzhen Way Far Technical Co., Ltd

 • OEM / ODM

  OEM & ODM de Dienst

   

   
  Met VYEOFAR door uw kant, hebt u de juiste partner met de technologie en de ervaring om uw zaken in de van de LEIDENE industrie verlichtingscontrole te kweken. Wij verlenen OEM/ODM-de dienst om aan uw productiebehoeften te voldoen om controlesystemen aan te steken. Hier is de concurrentievoordelen van VYEOFAR met de rendabele productie, levert op tijd, en de duurzame producten.
   
   
  EIGEN ONTWERP
  FABRIKANT (ODM)
   
  U verstrekt het hardware/softwareontwerp en specificaties, VYEOFAR-vervaardiging het product.
   
  ORIGINEEL MATERIAAL
  FABRIKANT (OEM)
   
  Nemend ons bestaand product, maken wij het met uw custmized embleem en verpakking, dan die verdeelt u het product op uw gaan-aan-marktstrategie wordt gebaseerd.
   
  GEZAMENLIJKE ONTWIKKELINGSfabrikant
   
  U geeft het idee en de specificaties, ontwikkelt VYEOFAR en produceert de producten.

   

  HET IDEE

   
  Ons ervaren ingenieursteam zal zich van hun kennis en know-how gebruik maken, uitbreiden en zal de productregelen van onze en onze klant, het concurrerendste product voor de markt ontwerpen groeien. Wij zijn bereid om aan de suggestie van klanten te luisteren en de markt koppelt terug, en houdend om de software en hardwaredelen van onze producten te bevorderen.
   
  TECHNIEK
   
  Wij trekken van een team van begaafde beroeps en leveringsketen middelen om moeilijke uitdagingen in technologie, materiaal op te lossen, en de functionaliteit, leidt tot in echt innovatieve producten.
   
  PRODUCTIE
   
  wij zijn een professionele producent in de van de LEIDENE industrie verlichtingscontrole. Met 4 OEM/ODM-van de de dienstjaar ervaring, maximaliseren ons gepatenteerde technologieën en efficiënt team van het productontwerp efficiency zonder stijgende kosten.
   
  VERVULLING
   
  Onze verantwoordelijkheid gaat verder dan op tijd eenvoudig het worden van het product aan u. Wij pogen een merk-waardige ervaring, al manier te leveren van verpakking aan de aangepaste diensten, verzekeren nam u in dienst en stelde tevreden.
   
  Gaan-aan-MARKT
   
  Laat VYEOFAR een naadloze uitbreiding van uw merk zijn. Onze flexibele benadering en creatieve R&D-middelen kunnen uw merk en nieuw product aan markt gemakkelijk nemen.
   
  DE NAVERKOOPdienst
   
  Wij waarborgen 5 jaar voor HOOFDcontrolemechanismen, dimmers, remotes, en dimmable bestuurders.
Contactgegevens
Shenzhen Way Far Technical Co., Ltd

Tel.: 86-755-27572688

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)